آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

قرقاول بریانی

قرقاول بریانی

قرقاول بریانی

نکاتی درمورد پخت گوشت قرقاول : چون میزان چربی موجود در گوشت قرقاول کمتر از سایر گوشت ها است؛ بنابراین پخت آن با سایر گوشت ها کمی فرق می کند. در هنگام پخت گوشت قرقاول باید از مقداری چربی ( ترجیحأ کره ) استفاده کرد تا در هنگام مصرف گوشت خشک نبوده و بافتی نرم و لطیف داشته باشد.

گوشت این پرنده سرشار از امگا3 است که تقویت کننده هوش و حافظه بوده، باعث افزایش رشد و ضریب هوشی کودکان و حتی باهوش شدن جنین در دوران بارداری می شود و یکی از بهترین و غنی ترین مکمل ها در زمان شیردهی می باشد.

***********************************************************************************

مواد لازم :

گوشت قرقاول

کره

نمک، فلفل، زعفران دم کرده، پیاز، آبلیمو

***********************************************************************************

دستور پخت :

گوشت قرقاول را یک ساعت در آب و نمک خیس می کنیم سپس در آبکش ریخته و بعد از خارج شدن آب اضافی آن گوشت قرقاول را در یک کاسه گذاشته و با پیاز و آبلیمو و ادویه ها و زعفران دم کرده روی گوشت را خوب ماساژ می دهیم. سپس روی کاسه را سلفون کشیده و چند ساعت در یخچال استراحت می دهیم.

گوشت قرقاول را از یخچال خارج کرده پیاز های که به آن چسبیده را جدا می کنیم و کره آب شده را به همه جای گوشت آغشته می کنیم، سپس در ورق آلومینیومی گوشت را قرار می دهیم و کاملا آن را می بندیم.

گوشت را که با فویل پیچانده ایم در فر که از قبل با دمای 120 درجه ساتیگراد گرم شده قرار می دهیم به مدت 1ونیم ساعت اجازه می دهیم تا پخته شود، سپس گوشت را از فویل خارج کرده و نیم ساعت دیگر در فر می گذاریم تا روی گوشت نیز کاملا برشته شود.

گوشت قرقاول بریانی را به سلیقه خود می توانید با نان یا پلو زعفرانی سرو کنید.

نوش جان

شرکت کشت و صنعت و دام کاهو پرورش دهنده قرقاول در بالاترین کیفیتِ گوشت و مرغوب ترین بسته بندی ها با ماندگاری بالا آماده همکاری با رستوران و هتل ها می باشد. 

عزیزانی که سفارش جزئی و عمده ی گوشت قرقاول دارند می توانند با همکاران ما در واحد فروش تماس حاصل نمایند.

09029208383      –      09029209797

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.