شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
قرقاول بریانی به روش اکبر جوجه
*******************************************************************************
مواد لازم :
گوشت قرقاول 1 عدد متوسط
زعفران دم کرده 6 ق غذاخوری
پیاز 1 عدد بزرگ
آب پیاز 2 ق غذاخوری
کره 100 گرم
نمک، فلفل، رب انار، آبلیمو
******************************************************************************
دستور پخت :
ابتدا گوشت قرقاول مناسب که تقریبا کوچک یا متوسط باشد را انتخاب نمایید و از وسط نصف کنید و در یک کاسه قرار داده و پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده به همراه زعفران دم کرده و آب پیاز و مقداری نمک و فلفل روی گوشت قرقاول ها ریخته و خوب روی گوشت ماساژ دهید، در صورت تمایل 1-2 ق غذاخوری آبلیمو نیز اضافه می کنیم. درب کاسه را با سلفون پوشانده و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم.
پس از اینکه خوب طعم دار شد از یخچال خارج کرده و پیازهایی که به گوشت قرقاول چسبیده جدا کنید. در این مرحله 2 پیمانه روغن به همراه کره و 1 پیمانه آب در قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته تا داغ شود و آب و روغن شروع به جوشیدن کند، گوشت قرقاول را در روغن داغ گذاشته و شعله اجاق را کم کنید و 30 دقیقه زمان می دهیم تا با حرارت ملایم سرخ شود پس از 30 دقیقه گوشت ها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگر گوشت قرقاول نیز سرخ شود سپس مجدد درب قابلمه را می گذاریم. پس از اینکه جوجه ها خوب سرخ شدند آن ها را خارج کرده و درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود و بعد در ظرف مناسب قرار داده و رب انار را نیز در یک کاسه کوچک می ریزیم و در کنار گوشت قرقاول قرار می دهیم و در کنار پلو زعفرانی سرو می کنیم.