آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

گوشت کبک و پخت به روش هندی

گوشت کبک و پخت به روش هندی

گوشت کبک و پخت به روش هندی

مواد لازم :

گوشت کبک                            برای هر نفر 1 عدد 

پیاز خرد شده                          1 عدد بزرگ 

سیر رنده شده                         3 عدد 

فلفل تازه تند                          2 عدد 

لیمو ترش                              1 عدد 

رب گوجه فرنگی                     1 ق غذاخوری 

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، زنجبیل، میخک، جوز هندی، زعفران دم کرده

*********************************************************************************

دستور پخت :

ابتدا گوشت های کبک را در آب و نمک خیس کرده و برای 1 – 2 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس آبکش کرده و خشک می کنیم، زعفران دم کرده را روی گوشت کبک کشیده و مجدد دو ساعت استراحت می دهیم. سپس گوشت کبک را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و از داخل روغن برداشته و در همان روغن پیاز های خرد شده را ریخته و تفت می دهیم کمی که پیازها تفت خورد سیر رنده شده را ریخته و سپس فلفل های تند را به صورت کام (خرد نکنید ) در مخلوط ریخته و تمامی ادویه ها را سابیده و اضافه می کنیم، رب گوجه را ریخته و تفت می دهیم و یک لیوان آب جوش ریخته، مایع که به جوش آمد گوشت کبک ها را داخل آن گذاشته و پوست لیمو را روی گوشت ها رنده کرده و آب لیمو را داخل مایع می ریزیم. سپس روی ظرف را فویل کشیده و به مدت 2 ساعت در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا پخته شود.

از فر خارج کرده و کنار پلو زعفرانی نوش جان بفرمایید.

برای تهیه گوشت کبک تازه و با کیفیت مرغوب با همکاران ما در واحد فروش پُروتی تماس حاصل نمایید.

09029208383   –    09029209797

گوشت کبک تازه

گوشت کبک منجمد

برند پُروتی آماده همکاری و پذیرای سفارش جهت رستوران و هتل ها می باشد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.