شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم :
گوشت کبک برای هر نفر 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد بزرگ
سیر رنده شده 3 عدد
فلفل تازه تند 2 عدد
لیمو ترش 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن، زنجبیل، میخک، جوز هندی، زعفران دم کرده
*********************************************************************************
دستور پخت :
ابتدا گوشت های کبک را در آب و نمک خیس کرده و برای 1 – 2 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس آبکش کرده و خشک می کنیم، زعفران دم کرده را روی گوشت کبک کشیده و مجدد دو ساعت استراحت می دهیم. سپس گوشت کبک را در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود و از داخل روغن برداشته و در همان روغن پیاز های خرد شده را ریخته و تفت می دهیم کمی که پیازها تفت خورد سیر رنده شده را ریخته و سپس فلفل های تند را به صورت کام (خرد نکنید ) در مخلوط ریخته و تمامی ادویه ها را سابیده و اضافه می کنیم، رب گوجه را ریخته و تفت می دهیم و یک لیوان آب جوش ریخته، مایع که به جوش آمد گوشت کبک ها را داخل آن گذاشته و پوست لیمو را روی گوشت ها رنده کرده و آب لیمو را داخل مایع می ریزیم. سپس روی ظرف را فویل کشیده و به مدت 2 ساعت در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد می گذاریم تا پخته شود.
از فر خارج کرده و کنار پلو زعفرانی نوش جان بفرمایید.
برای تهیه گوشت کبک تازه و با کیفیت مرغوب با همکاران ما در واحد فروش پُروتی تماس حاصل نمایید.
09029208383 – 09029209797
گوشت کبک تازه
گوشت کبک منجمد
برند پُروتی آماده همکاری و پذیرای سفارش جهت رستوران و هتل ها می باشد.