شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
گوشت قرقاول و گوشت کبک، گوشتی خوش طعم، لذیذ و مفید است. گوشت این پرندگان دارای چربی پایین و پروتئین بالایی می باشد و هم چنین سریع الهضم است. گوشت کبک ارزش غذایی بالایی دارد و حاوی مواد مغذی نظیر پتاسیم، کلسیم ، فسفر، منیزیم و آهن است. گوشت قرقاول سرشار از ویتامین ها و اسیدآمینه ها می باشد و از خواص درمانی بالایی برخوردار است.
گوشت قرقاول و گوشت کبک که طبعی گرم و خشک دارد دارای فواید و خواص بسیاری برای بدن می باشد و امروزه بسیاری از پزشکان به این مهم باور دارند که مصرف گوشت قرقاول و کبک اثر درمانی بسزایی دارد و در بسیاری از بیماریها به عنوان دارو استفاده می شود، مانند: ضعف اعصاب و تقویت حافظه، تقویت سیستم ایمنی، تسریع بهبود در دوران نقاهت، مشکلات گوارشی و کلیه، رشد ذهنی و جسمی بخصوص کودکان، تقویت جنین در زنان باردار.
یکی از مهم ترین مواردی که اکثر افراد این عصر به دلیل مشغله و مشکلات گرفتار آن هستند ضعف جسمی و ناتوانی جنسی می باشد.
با مصرف گوشت قرقاول و کبک در وعده های غذایی به خوبی می توانید کمبوهای عمومی بدن را رفع کرده و به تقویت سیستم ایمنی و بالا بردن توانایی جسمانی و قوای جنسی خود کمک کنید.