آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

طب سنتی و توصیه مصرف گوشت قرقاول

طب سنتی و توصیه مصرف گوشت قرقاول

طب سنتی و توصیه مصرف گوشت قرقاول

 گوشت قرقاول گوشتی بسیار لطیف، لذیذ و سریع الهضم است و دارویی موثر برای کم خونی و تقویت کننده هوش است. گوشت قرقاول منبع خوب فسفر، مس، روی، پتاسیم، آهن، سلنیوم و سرشار از ویتامین های گروه B می باشد. وجود این عناصر معدنی و کمیاب موجب شده که پزشکان این گوشت را به عنوان دارو تجویز کنند. گوشت قرقاول طبع گرم و خشک دارد و برای سرد مزاجان بسیار توصیه می شود به خصوص در فصول سرد سال این گوشت لذیذ را تهیه و از فواید سرشار آن بهره مند شوید.

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در گوشت قرقاول بر بیماری هایی مانند : مشکلات روانی، ضعف اعصاب، فشار خون، ضعف عمومی، ناتوانی جنسی، آسم، تشنج و…. تأثیر بسزایی دارد.

خواص گوشت قرقاول در طب سنتی چیست؟

خواص گوشت قرقاول برای کودکان : گوشت قرقاول سرشار از آهن است و مصرف آن برای کودکان در سن رشد بسیار مفید است. همچنین پیشنهاد اکثر پزشکان بخصوص در زمینه طب سنتی برای بزرگسالان و سالمندان جهت درمان کم خونی، مصرف گوشت قرقاول می باشد.

خواص گوشت قرقاول در بارداری : استفاده از گوشت قرقاول به خانم های باردار جهت رشد بهتر جنین پیشنهاد می شود و همچنین در بهبود عملکرد سیستم عصبی نوزاد تاثیر دارد.

کالری کم گوشت قرقاول : گوشت قرقاول به دلیل داشتن کالری کم جزء غذاهای رژیمی محسوب شده و استفاده از آن برای کاهش وزن مفید است.

پروتئین بالای گوشت قرقاول : گوشت قرقاول سرشار از پروتئین و انواع آمینواسید است از این رو جهت استفاده ورزشکارانی که به دنبال عضله سازی هستند و غذاهای پروتئین دار و کم کالری میل می کنند گوشت قرقاول پیشنهاد ویژه اطباء سنتی می باشد.

هضم آسان : گوشت قرقاول جدا از طعم عالی و لذیذی که دارد هضم بسیار آسانی داشته و به هیچ وجه پس از میل نمودن گوشت قرقاول احساس سنگینی نخواهید داشت.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات

دسته‌ها

آخرین پروژه ها

چندین مدل غذا با گوشت قرقاول و گوشت کبک
فروش جوجه قرقاول یک روزه، نیمچه، بالغ، مولد تخمگذار
خواص گوشت قرقاول برای کودکان و بانوان باردار

برچسب‌ها

اطلاعات تماس

  • خراسان رضوی مشهد
  • 09029209797
  • kahoo.ksd@gmail.com