معرفی محصول

کروکتای قرقاول

_MG_0249 copy1

 

مواد لازم : 

روغن زیتون 1 ق غ

سیر 3 حبه

پیاز 1 عدد

گوشت سینه قرقاول 200 گرم

فلفل قرمز – فلفل سیاه – پاپریکا – نمک

کره 50 گرم

شیر 1 لیوان

آرد به مقدار مورد نیاز

تخم مرغ 1 عدد

پنیر خامه ای 50 گرم

جعفری خورد شده 1 ق غ

ژامبون قرقاول 

طرز تهیه کروکت قرقاول :

در ابتدا روغن زیتون در تابه ریخته و سیر  و پیاز خورد شده را در آن تفت میدهیم، گوشت قرقاول پخته شده و خورد شده را اضافه میکنیم، تمام ادویه ها و نمک را میریزیم مخلوط کرده در کاسه ریخته ، روی مخلوط پنیر خامه ای و جعفری خورد شده را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم مواد را کنار میگزاریم تا خنک شود.

در تابه کره را روی حرارت ملایم گذاشته شیر را اضافه میکنیم تا به مرحله جوش برسد سپس آرد را به اندازه ای اضافه میکنیم تا خمیر شود. از روی حرارت برداشته ورز می دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود، به شکل گلوله های یک اندازه کمی بزرگتر از گردو برداشته، به شکل مربع باز میکنیم از مواد داخل آن پهن میکنیم و از ژامبون قرقاول یک تکه وسط آن میگذاریم خمیر را جمع میکنیم، سپس در تخم مرغ هم زده غلطانده و بعد در آرد سوخاری میغلطانیم دو مرتبه این کار را انجام می دهیم و در روغن داغ سرخ می کنیم و روغن اضافی آن را میگیریم.

نوش جان