شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
خوراک گوشت قرقاول با سس قارچ
*************************************************************
مواد لازم :
گوشت سینه قرقاول 400 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
روغن – کره به مقدار لازم
خامه 1 فنجان
قارچ خرد شده 100 گرم
جعفری تازه 1 – 2 قاشق
نمک، فلفل، پاپریکا، شکر قهوه ای
**************************************************************
دستور پخت :
به گوشت سینه قرقاول کمی نمک دریا پاشیده و در تابه ای همراه با روغن و تکه ای کره و کمی فلفل سیاه سرخ می کنیم. پس از اینکه هر دو طرف گوشت قرقاول سرخ شد از تابه خارج کرده و پیازی که به صورت خلال های درشت خرد کرده ایم را در تابه ریخته و درب تابه را می گذاریم تا زمانی که نرم و کمی طلایی شود.
سپس مقداری فلفل پاپریکا و 1 قاشق شکر قهوه ای و خامه را روی پیازهای طلایی شده ریخته و مخلوط می کنیم و تکه های سرخ شده گوشت قرقاول را در روی سس قرار می دهیم و یک فنجان آب یا شیر ریخته درب ظرف را گذاشته 30 دقیقه زمان می دهیم تا پخته شده و طعم بگیرد.
قارچهای خرد شده را در تابه ای در کمی روغن سرخ کرده تا زمانی که آب قارچ خشک شود، سپس به سایر مواد اضافه کرده و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم، مجدد درب ظرف را گذاشته و 15 دقیقه بعد غذا آماده سرو است و در کنار پوره سیب زمینی و کمی لوبیا سبز پخته شده غذایی بی نظیر را نوش جان بفرمایید.