شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
املت سوجوق
مواد لازم :
کالباس یا سوسیس سوجوق قرقاول پُروتی
تخم مرغ
سبزی معطر: ترخون یا مرزه
نمک و فلفل
زیره
کره
دستور پخت :
ابتدا سوجوق قرقاول پُروتی را خرد کرده و در تابه مقدار کمی کره را گرم کرده و سوجوق ها را با دمای کم تفت می دهیم. سوجوق ها که سرخ شد کمی از سبزی معطر را خرد کرده و به مواد اضافه کرده تفت می دهیم.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم می زنیم و بعد به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. ترخون یا مرزه باقیمانده را نیز بصورت کامل و خرد نشده به مخلوط اضافه کرده و تفت می دهیم نمک و فلفل زده و سرو می کنیم و در انتها زیره را روی املت سوجوق آماده شده می ریزیم.
نوش جان