آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

املت سوجوق

مواد لازم :

کالباس یا سوسیس سوجوق قرقاول پُروتی

تخم مرغ

سبزی معطر: ترخون یا مرزه 

نمک و فلفل

زیره 

کره

دستور پخت :

ابتدا سوجوق قرقاول پُروتی را خرد کرده و در تابه مقدار کمی کره را گرم کرده و سوجوق ها را با دمای کم تفت می دهیم. سوجوق ها که سرخ شد کمی از سبزی معطر را خرد کرده و به مواد اضافه کرده تفت می دهیم.

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم می زنیم و بعد به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. ترخون یا مرزه باقیمانده را نیز بصورت کامل و خرد نشده به مخلوط اضافه کرده و تفت می دهیم نمک و فلفل زده و سرو می کنیم و در انتها زیره را روی املت سوجوق آماده شده می ریزیم.

نوش جان