آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

گوشت کبک و خواص آن

گوشت کبک و خواص آن

چندین سال است که پرورش کبک در شهرهای مختلف ایران به صورت گسترده آغاز شده است و گوشت کبک و تخم کبک روانه بازار شده است.

کشت و صنعت و دام کاهو در استان خراسان رضوی -شهر مشهد جزو اولین پرورش دهندگان این عرصه می باشد. پرورش صفر تا صد کبک در این مجموعه پرورشی شامل فروش : تخم کبک خوراکی، تخم کبک نطفه دار، گوشت کبک تازه و گرم، گوشت کبک منجمد، جوجه کبک، کبک نیمچه، کبک بالغ، کبک مولد تخم گذار و… می باشد.

میزان پروتئین و مواد معدنی موجود در هر 100 گرم گوشت کبک

هر 100 گرم از گوشت کبک حاوی 112 کیلو کالری، 22 گرم پروتئین، 85 میلی گرم کلسترول خوب و میزان بسیار کمی چربی می باشد.

خواص مهم گوشت کبک

1- کلسترول و چربی کم در گوشت کبک سبب شده تا برای سلامت قلب مفید باشد و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند.

2- گوشت کبک سرشار از پتاسیم بوده بنابراین مصرف آن برای افراد با فشار خون بالا مانعی ندارد.

3- بی خوابی، مشکلات عصبی و ضعف اعصاب را برطرف کرده و علاوه بر آن به تقویت نیروی جسمی و جنسی فرد کمک میکند.

4- مصرف گوشت کبک سطح بیوتین را تنظیم میکند، بیوتین به تنظیم متابولیسم قند بدن کمک کرده و برای بیماران دیابتی مفید است.

5- ویتامین B6 موجود در این گوشت سطح کلسترول خون را کاهش میدهد، ویتامین B12 نیز به بهبود عملکرد اندام خون ساز، تقویت حافظه و تمرکز می پردازد.

6- مصرف گوشت کبک هموگلوبین خون را عادی می سازد و ضعف عمومی بدن را از بین می برد.

7- باعث سلامت ریه شده و از مشکلات تنفسی جلوگیری میکند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.