کی یِو گوشت قرقاول

کی یِو گوشت قرقاول

کی یِو غذایی اروپایی ست به این صورت که سبزیجات بخارپز یا آب پز شده در میان گوشت سفید پیچیده و سوخاری میشوند، غذایی مناسب برای پیش غذا و بسیار شیک برای سرو در مهمانی ها.

یکی دیگر از محصولات فرآورده های پُروتی کی یِو گوشت قرقاول می باشد که در سطح تولید صنعتی این محصول را به بازار عرضه کرده ایم.

با علم به دانستنه فواید بی نظیر گوشت قرقاول اعم از کالری کم، پروتئین بالا، منبع غنی ویتامین و مواد معدنی، مناسب برای عضله سازی، بهبود عملکرد قلب، تقویت اعصاب و … از این گوشت پر فایده در تولید کی یِو استفاده کرده و نه تنها دورپیچ این غذا با گوشت سینه قرقاول میباشد بلکه داخل مواد آب پز شده در کنار سبزیجات نیز از گوشت پخته شده سینه قرقاول استفاده شده است. 

پیشنهاد میکنیم طرفداراران فست فود و عزیزانی که به دنبال تست طعم های خارق العاده و منحصر به فرد هستند حتما از محصول جدید پُروتی خریداری و با عزیزانشان میل کنند. سبکی جدید از پخت گوشت قرقاول و ارائه ی مزه ای نو برای آنان که به دنبال خرید محصولی متفاوت و لاکچری هستند.

کی-یِو-قرقاول-pheasant
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات

دسته‌ها

آخرین پروژه ها

بوقلمون بوربون قرمز، بهترین گزینه برای پرورش
گوشت قرقاول و خواص شگفت انگیز آن
گوشت کبک تازه و گوشت کبک منجمد ، ارگانیک و کشتار روز

برچسب‌ها

اطلاعات تماس

  • خراسان رضوی مشهد
  • 09029209797
  • kahoo.ksd@gmail.com