خواص گوشت و تخم کبک

خواص گوشت و تخم کبک

خواص درمانی گوشت کبک

گوشت کبک دارای طبع گرم و خشک است و برای بدن بسیار مفید است. گوشت این پرنده بسیار سریع الهضم است و به درمان بیماری‌های گوارشی کمک می‌کند. خوردن این گوشت ضعف عمومی بدن را از بین می‌برد. از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می کند. تقویت حافظه و قوای جسمانی را به همراه می‌آورد. در اکثر کشورها برای درمان بیماری‌های روانی ضعف اعصاب و بی‌خوابی تجویز می شود. خوردن گوشت کبک فعالیت‌های کلیه را بهبود می‌بخشد و باعث دفع سموم بدن می‌شود. علاوه بر گوشت این پرنده ، مغز سر، جگر خام، زهره، بیضه و… این پرنده در درمان بیماری هایی همچون یرقان، صرع، تقویت چشم و حافظه، لاغری و… نیز مفید است.

خوردن گوشت کبک در بهبود قدرت بدنی و جسمانی برای تقویت قوای جنسی نیز مؤثر و مفید است. به دلیل کلسترول پایین حفظ سلامت قلب را در پی دارد و مصرف آن در جیره غذایی از ابتلا به عفونت‌های تنفسی جلوگیری می کند. با مصرف گوشت کبک تولید اسید اوریک کاهش و تسریع خروج سموم بدن انجام میشود. مصرف این گوشت  باعث تسریع دوره بهبودی  میشود و طول دوره نقاهت را کاهش میدهد.

تخم کبک و ارزش غذایی آن

به دلیل ارزش تغذیه‌ای بالا مصرف تخم کبک برای کودکان، مادران باردار و شیرده و افراد سالمند و کسانی که نیاز به جذب پروتئین بالا دارند بسیار مؤثر است. تخم این پرنده در تقویت دستگاه گوارش بسیار مفید واقع میشود. به لحاظ انواع ویتامین گروه B، فسفر و آهن بسیار غنی است و اسید آمینه های کمیاب در تخم این پرنده به وفور یافت می‌شود. به دلیل ویژگی‌های ژنتیکی مزه این تخم بسیار لذیذ است.

تخم کبک و درمان بیماری ها

در سفیده این تخم، مقدار بسیاری مس، ید و منیزیم موجود است که در سنتز هموگلبین نقش دارد و از کم خونی جلوگیری می کند.

پزشکان مصرف این تخم را به افراد سال‌خورده که نیاز به ترمیم بافت سلول های ازدست‌رفته دارند، برای تقویت و حفظ سلامتی بدنشان توصیه می‌کنند. املاح بسیار مفید موجود در تخم این پرنده در درمان بیماری‌های سختی چون آسم، تشنج، فشارخون، عقب‌افتادگی‌های جسمی و ضعف اعصاب بسیار مناسب است.

تخم کبک برای رشد کودکان و افزایش شادابی جوانان و بازیابی نیروی سالمندان بسیار مناسب است و مصرف به اندازه آن به درمان و تقویت نیروی جنسی در افراد کمک می کند. مصرف تخم نپخته،

در تقویت صدا و درمان سرفه کاربرد دارد. مصرف این تخم بصورت خام در درمان اختلالات تکلم و کودکانی که دیر به حرف می آیند مفید است و به بهبود تکلم کمک میکند. مصرف این تخم اشتها را افزایش داده و به رشد جسمی و ذهنی کودکان کمک می کند.

از بیماریهای شایع در سنین بالا آلزایمر است که با مصرف این تخم که سرشار از امگا ۳ است میتوان از مبتلا شدن به این بیماری جلوگیری کرد یا به بهبود علائم آن کمک کرد. تخم این پرنده به دلیل داشتن مقادیر بالایی از ویتامین A و آنتی اکسیدان فراوان به بهبود بینایی کمک میکند. مصرف این تخم یکی از راه های ساده و کم هزینه و موثر برای توقف آب مروارید است. مصرف ۳ تا ۴ عدد تخم کبک روزانه به صورت آب‌پز یا نیمرو درصد بسیار زیادی از مواد مورد نیاز بدن را تامین می‌کند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات

دسته‌ها

آخرین پروژه ها

بوقلمون بوربون قرمز، بهترین گزینه برای پرورش
گوشت قرقاول و خواص شگفت انگیز آن
گوشت کبک تازه و گوشت کبک منجمد ، ارگانیک و کشتار روز

برچسب‌ها

اطلاعات تماس

  • خراسان رضوی مشهد
  • 09029209797
  • kahoo.ksd@gmail.com