آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

ته چین گوشت قرقاول

ته چین گوشت قرقاول

ته چین غذای ساده ای است که طرز تهیه ساده اما به شدت خوشمزه ای دارد. این غذای معروف و پرطرفدار ایرانی در انواع مختلف طبخ میشود و بدون شک ته چین گوشت از خوشمزه ترین نوع آن است. حال در این دستور پخت آموزش طبخ ته چین با گوشت قرقاول را برای شما گرد آورده ایم.

مواد لازم برای ته چین گوشت قرقاول

گوشت قرقاول                       500 گرم یا به دلخواه کمتر
 پیاز                                       یک عدد بزرگ خرد شده
برنج                                       4 پیمانه
پیاز نگینی خرد شده                   1 عدد کوچک
زرشک، کشمش، مغز پسته یا بادام به دلخواه 
زعفران دم کرده
 ادویه ها :
گرد غوره                              2قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز                         1 قاشق
زرد چوبه                              نصف قاشق
نمک و فلفل                         به میزان لازم
سماق                                 نصف قاشق
پودر پیاز                             نصف قاشق 

دستور پخت :

برای ته چین گوشت باید ابتدا گوشت قرقاول را آماده کنید و گوشت را در اندازه های کوچک (قیمه ای) خرد کنید.

برای پخت گوشت قرقاول، مقداری روغن را داخل قابلمه ای مناسب بریزید و وقتی که روغن کمی داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

 سپس گوشت قرقاول را به پیاز در حال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت کشیده شود.

در حین تفت دادن کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم به گوشت قرقاول اضافه کنید.

بعد مقداری آب به گوشت اضافه کنید و حرارت رو بالا ببرید تا آب به جوش بیاد، بعد از به جوش آمدن آب حرارت رو ملایم کنید و اجازه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود. در انتهای پخت گوشت مقداری نمک هم به آن اضافه کنید و سعی کنید تا آب گوشت کاملا جذب گوشت شود و یا آب خیلی کمی داشته باشد.

در فاصله پختن گوشت قرقاول برنج را بشویید و 2 ساعتی در آب و نمک خیس دهید. 

بعد آن را در آب جوش بجوشانید و آبکش کنید. فقط باید برای این ته چین برنج را کمی دان تر (زنده تر) بردارید. ادویه ها را با هم مخلوط کنید. ته قابلمه یا تابه مورد نظر، کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد نظر را کف آن بچینید. سپس نصف برنج را در قابلمه ریخته و روی آن مقداری از مخلوط ادویه ها و زعفران دم کرده را بریزید.

به گوشت قرقاول هم مقداری ادویه بپاشید و به همراه پیاز و آب کمی که همراه گوشت مانده روی برنج بچینید. بعد بقیه برنج را روی گوشت بریزید مجدد زعفران دم کرده بریزید و گوشت را کاملا با برنج بپوشانید. قابلمه ته چین را روی حرارت قرار دهید تا با حرارت متوسط بخار کند. حرارت را کم کنید تا ته چین به مدت یک ساعت، کاملا دم بکشد.

زرشک را بشویید و به همراه پسته در 1 قاشق روغن با زعفران دم کرده کمی تفت دهید و ته چین را با آنها تزیین کنید.

 

Post a comment

Your email address will not be published.