شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
خلال پلو با گوشت قرقاول
مواد لازم :
گوشت قرقاول
پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه
زعفران دم کرده
رب گوجه
مواد دلخواه برای خلال پلو( شیرین پلو )
*******************************************************************
دستور پخت :
در ابتدا گوشت قرقاول را به مدت چند ساعت در آب و نمک میخوابانیم سپس آبکش کرده گوشت را کنار می گزاریم. در قابلمه گوشت قرقاول ها را در کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس گوشت ها را از روغن برداشته و در همان ظرف پیاز خلالی خرد شده را تفت میدهیم، به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه ریخته و رب گوجه را نیز اضافه می کنیم. گوشت قرقاول ها را نیز در ظرف میگزاریم و به سس آغشته می کنیم زعفران دم کرده را نیز ریخته سپس 2-3 لیوان آب جوش ریخته و زیر شعله را کم می کنیم تا خورشت پخته و جا بیفتد.
خلال پلو یا شیرین پلو را به هر طریقی که علاقه دارید پخته و در کنار این خورشت لذیذ سرو کنید.
نوش جان