توضیحات
میزان پروتئین موجود در گوشت کبک نسبت به سایر پرندگان بیشتر است. این گوشت اسید آمینه های متنوعی دارد و چربی و کلسترول پایینی دارد و از بروز انواع بیماری ها جلوگیری می کند.
از دیگر خواص این گوشت بالا بودن میزان پتاسیم، فسفر و منیزیم آن است. این گوشت همچنین به تقویت حافظه و قوای جنسی و ضعف عمومی بدن نیز کمک می کند.
املاح موجود در گوشت کبک جذب بدن می شوند و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می کنند. این گوشت برای افراد با سنین مختلف مناسب است و غذایی سالم محسوب می شود.
گوشت آن طبع گرمی دارد. از دیگر خواص این گوشت که طب سنتی نیز به آن اشاره کرده است، رفع ضعف عمومی بدن، پیشگیری از عفونت های تنفسی، برطرف کردن ناراحتی های عصبی، قطع شدن تب و .. می باشند.
از دیگر خواص آن این است که اسید اوریک کمتری تولید می کند و به همین خاطر فعالیت کلیه ها را افزایش می دهد و از این طریق سموم بدن را دفع می کند.
این گوشت برای افرادی که دوره نقاهت را می گذرانند بسیار مفید و سودمند است و می تواند به بهبود هر چه سریع تر بیمار کمک کند.
آشپزی با گوشت کبک؛ لذیذ و مقوی Cooked Partridge Meat
باید توجه داشت که مصرف این گوشت برای افراد گرم مزاج و کسانی که در مناطق گرمسیر زندگی می کنند زیاد مناسب نیست و باید به اندازه مصرف شود.
رضاپور –
گوشت کبک پروتی واقعا خوشمزه و عالیه و نسبت به برندهای دیگه گوشت کبک خوش طعم تر و لطیف تری داره.