شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
ابن سینا (دانشمند، فیلسوف و پزشک ایرانی) در اثر خود به نام «قانون طب» به تأثیر شفابخش گوشت کبک اشاره کرده است. به تدریج دانشمندان با تکیه بر دانش پیشینیان، اما با استفاده از روشهای تشخیصی جدیدتر، مزایای واقعی کبک را تشخیص دادند. از فواید و خواص گوشت کبک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
ارزش کالری در 100 گرم | 112 کیلو کالری |
پروتئین | 25 گرم |
چربی | 12 گرم |
کربوهیدرات | 0.5 گرم |
آب | 65 گرم |
کلسیم | 15 میلی گرم |
آهن | 4 میلی گرم |
پتاسیم | 281 میلی گرم |
منیزیم | 31 میلی گرم |
سدیم | 47 میلی گرم |
فسفر | 179 میلی گرم |
سلنیوم | 16.6 میکروگرم |
روی | 0.1 میلی گرم |
ویتامین سی | 6.1 میلی گرم |
گوشت کبک پُروتی بصورت گوشت تازه و طبیعی، گوشتی سالم، با کیفیت بالا و بدون مصرف دارو و آنتی بیوتیک آماده سفارش و ارسال برای شما دوستان گرامی.