شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم جهت 4 نفر:
گوشت قرقاول 1عدد
لپه 1 پیمانه
پیاز 1 عدد درشت
نمک – فلفل – زردچوبه – کاری – دارچین – زنجبیل – هل
زعفران دم کرده
رب گوجه 2 ق غذاخوری
لیمو عمانی 1 عدد
آلو 6 – 7 عدد
روغن ترجیحا روغن دنبه
**************************************************************************************
دستور پخت :
دستور پخت خورشت قیمه از دیر باز تا کنون به یک صورت اصولی انجام می شود در اینجا به بازگویی برخی نکات می پردازیم.
گوشت قرقاول را در آب و نمک به مدت 6 تا 7 ساعت بخوابانید تا ترد و خوش پخت تر شود سپس با پیاز فراوان تفت دهید.
لپه ها را حتما از قبل در آب خیسانده باشید و در قابلمه جدا 15 دقیقه با آب جوشانده سپس آبکش کنید و به خورشت اضافه کنید.
هنگام اضافه کردن ادویه ها به پیاز سرخ شده و گوشت، دارچین و زعفران را اضافه نکرده و در اواخر پخت در خورشت بریزید تا خورشت خوش رنگ بماند.
آلوها را نیز در نیم ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید تا خیلی له نشود.
به دلیل کم چرب بودن گوشت قرقاول از روغن دنبه ترجیحا استفاده کنید تا طعم لذیذتری به خورشت شما بدهد.
و یک نکته ظریف آشپزی که خیلی از آشپزها اطلاع ندارند در انتهای پخت قبل از خاموش کردن شعله یک قاشق چایخوری گلاب به خورشت اضافه کنید.