آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

گوشت خروس محلی و خواص آن

گوشت خروس محلی و خواص آن

 طبع گوشت خروس محلی

 طبع گوشت خروس محلی تا حدودی گرم و خشک و نزدیک به معتدل است.
بهترین گوشت خروس از نظر ارزش غذایی و سهولت هضم، جوجه های خروس در مزرعه هستند که تازه شروع به خواندن کرده اند یا هنوز نخوانده اند.
گوشت خروس محلی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. این گوشت سرشار از ویتامین C، ویتامین B6، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین B12، ویتامین E، ویتامین D و ویتامین K است  و به راحتی قابل هضم است.
سوپ آن درد مفاصل را کاهش می دهد و لرزش دست و بدن را از بین می برد.
مصرف آن از نفخ جلوگیری می کند. طبع گوشت خروس معده دردِ ناشی از باد و نفخ را تسکین می دهد.
ویتامین B موجود در این گوشت برای پیشگیری از آب مروارید و تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود وضعیت سیستم عصبی بدن بسیار مفید است.
ویتامین D نیز درگوشت خروس وجود دارد که باعث افزایش جذب کلسیم و تقویت استخوان ها می شود.
منبع خوبی از ویتامین A است که در تقویت بینایی موثر است.
سوپ آن یک درمان موثر برای برونشیت است. مصرف سوپ گوشت خروس به رفع ضعف جسمانی و تقویت قوای بدنی کمک می کند و سوپ چاشنی شده با رازیانه و نمک برای تسکین دردهای گرم مفاصل و لرزش مفید است. از این رو در طب سنتی برای افراد بیمار و افرادی که در حال بهبودی هستند توصیه می شود.

به دلیل طبع گوشت خروس، هضم آسان، ارزش غذایی و قدرت آن؛ برای زنان باردار و مادران شیرده بسیار مفید است.
برای کنترل فشار خون به ویژه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا بسیار توصیه می شود.
گوشت خروس خاصیت تقویت کننده جنسی دارد و باعث افزایش اسپرم می شود.

خواص گوشت خروس تازه و محلی در طب سنتی

 استفاده از این گوشت در یک برنامه تغذیه برای کودکان باعث تقویت سیستم ایمنی و قدرت بدنی آنها می شود.
برای درمان مشکلات ریوی، گرفتگی صدا و تنگی نفس مفید است.
در طب سنتی استفاده از آن برای درمان کبد چرب توصیه شده است.
 اگر از آن دسته افرادی هستید که می خواهید صاحب فرزند پسر شوند، بهتر است از مصرف ماهی و مرغ خودداری کنید و فقط از این گوشت استفاده کنید. به علت طبع گوشت خروس استفاده از آن برای مردان در تولد فرزند پسر موثر است.

گوشت خروس از دسته گوشت‌های دیرپز می‌باشد که برای طبخ آن باید زمان بیشتری صرف شود. روغن زیتون، روغن کنجد، سرکه و آبغوره مصلح گوشت خروس هستند و پیشنهاد می شود در طبخ گوشت خروس از این موارد استفاده نمایید.

گوشت خروس محلی پُروتی

اگر به دنبال گوشت خروس محلی با کیفیت ،تازه و مطمئن از نظر سلامت و کیفیت هستید با کارشناسان ما در واحد فروش محصولات پُروتی تماس حاصل نمایید. 

09029209797     –    09029208383

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.