شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
کوردون بلو Cordon bleu غذایی اروپایی به صورت گوشته پیچیده شده و پنیر است، در آشپزی به گوشتی گفته می شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می دهند و در روغن سرخ می کنند.
کوردون بلو در اصل نوعی شنیسل است که داخل آن را با پنیر و کالباس پر می کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت سفید (پرندگان) تهیه می شود.
امروزه غذاهای فست فودی طرفداران خاص و فراوانی دارند و از آنجا که خلاقیت، سلامت و کیفیت حرف اول را در رقابت و ماندگاری در بازار کسب و کار دارد، محصول جدید پُروتی Poroty با نام کوردون بلو با گوشت قرقاول را تولید و عرضه کرده ایم. تولید این غذای لاکچری با شنیسل گوشت قرقاول که از پنیر و کالباس قرقاول پر شده و آماده طبخ می باشد.
*** پیش غذایی با پروتئین بالا و کالری کم ***
برای سفارش و خرید گوشت قرقاول، سوسیس و کالباس قرقاول همین الان با ما تماس بگیرید.
شماره های تماس : 09029208383 – 09029209797