آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

دستور پخت :

کوردون بلو با گوشت قرقاول

_MG_0473[1]

کوردون بلو با گوشت قرقاول

مواد لازم : 

گوشت سینه قرقاول

پنیر ورقه ای گودا

کالباس قرقاول

آرد سفید

تخم مرغ

آرد سوخاری

نمک – فلفل – کره 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت سینه قرقاول را برش داده نازکتر میکنیم سپس با بیفتک کوب میکوبیم تا ضخامت آن به نیم سانت برسد . سپس روی آن ورقه پنیر و کالباس میگذاریم و از بالا به شکل لوله رول میکنیم و خلال میزنیم تا باز نشود. آرد سفید را کمی نمک و فلفل میزنیم و کنار نمیگذاریم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و هم می زنیم. آرد سوخاری را با کره آب شده مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم . گوشت های رول شده را ابتدا در آرد سفید سپس در نخم مرغ و در انتها در آرد سوخاری میغلطانیم و در سینی میچینیم و در فر که از قبل گرم شده میگذاریم تا بپزد و روی آن طلایی و برشته شود. میتوانید در روغن نیز سرخ کنید.