شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
دستور پخت :
کوردون بلو با گوشت قرقاول
کوردون بلو با گوشت قرقاول
مواد لازم :
گوشت سینه قرقاول
پنیر ورقه ای گودا
کالباس قرقاول
آرد سفید
تخم مرغ
آرد سوخاری
نمک – فلفل – کره
طرز تهیه :
ابتدا گوشت سینه قرقاول را برش داده نازکتر میکنیم سپس با بیفتک کوب میکوبیم تا ضخامت آن به نیم سانت برسد . سپس روی آن ورقه پنیر و کالباس میگذاریم و از بالا به شکل لوله رول میکنیم و خلال میزنیم تا باز نشود. آرد سفید را کمی نمک و فلفل میزنیم و کنار نمیگذاریم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و هم می زنیم. آرد سوخاری را با کره آب شده مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم . گوشت های رول شده را ابتدا در آرد سفید سپس در نخم مرغ و در انتها در آرد سوخاری میغلطانیم و در سینی میچینیم و در فر که از قبل گرم شده میگذاریم تا بپزد و روی آن طلایی و برشته شود. میتوانید در روغن نیز سرخ کنید.