آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

دستور پخت :

چلوكباب با گوشت قرقاول

چلوکباب گوشت قرقاول

از آنجایی که ما ایرانیها طرفدار سخت چلوکباب هستیم و طعم و مزه عالی آن را به اکثر غذاهای گوشتی ترجیح می دهیم در این مطلب طرز پخت چلوکباب با یکی از سالم ترین و خوش طعم ترین گوشت ها را به شما آموزش می دهیم تا در کنار لذت از طعم لذیذ و محبوب کباب از خوردن یک غذای عالی و سرشار از فایده بهره مند شوید .

مواد لازم :

گوشت قرقاول  نیم کیلو

گوشت قلوه گاه گوسفندی 100 گرم

پیاز  2 عدد متوسط

سیر 1 حبه رنده شده

نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، آویشن 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت قرقاول و گوشت گوسفندی را همراه با پیاز که خرد کردیم 2 تا 3 بار چرخ می کنیم و تمامی ادویه ها و سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم .به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مخلوط گوشت ما خوب مزه را به خودش بگیرد .

سپس گوشت ها را سیخ گرفته و به روش طبخ همه کباب ها روی آتش طبخ میکنیم . گوجه فرنگی و فلفل دلمه را نیز کبابی کرده در کنار برنج دم کشیده عالی سرو میکنیم