شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
دستور پخت :
چلوكباب با گوشت قرقاول
چلوکباب گوشت قرقاول
از آنجایی که ما ایرانیها طرفدار سخت چلوکباب هستیم و طعم و مزه عالی آن را به اکثر غذاهای گوشتی ترجیح می دهیم در این مطلب طرز پخت چلوکباب با یکی از سالم ترین و خوش طعم ترین گوشت ها را به شما آموزش می دهیم تا در کنار لذت از طعم لذیذ و محبوب کباب از خوردن یک غذای عالی و سرشار از فایده بهره مند شوید .
مواد لازم :
گوشت قرقاول نیم کیلو
گوشت قلوه گاه گوسفندی 100 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 1 حبه رنده شده
نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، آویشن
طرز تهیه :
ابتدا گوشت قرقاول و گوشت گوسفندی را همراه با پیاز که خرد کردیم 2 تا 3 بار چرخ می کنیم و تمامی ادویه ها و سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم .به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مخلوط گوشت ما خوب مزه را به خودش بگیرد .
سپس گوشت ها را سیخ گرفته و به روش طبخ همه کباب ها روی آتش طبخ میکنیم . گوجه فرنگی و فلفل دلمه را نیز کبابی کرده در کنار برنج دم کشیده عالی سرو میکنیم