شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
ناگت قرقاول
ناگت یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه بین المللی ست که معمولا با گوشت مرغ تهیه می شود . برند پُروتی ناگت با گوشت پر خاصیت قرقاول تولید و به بازا عرضه نموده است که اصالت طعم و مزه گوشت قرقاول را به خوبی در آن حس می کنید . نمونه تولید خانگی ناگت قرقاول را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم :
گوشت قرقاول 400 گرم
نان تست 2عدد
آرد سفید نصف لیوان
پودر سوخاری به مقدار نیاز
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز رنده شده 1 عدد
نمک و فلفل و پودر سیر به مقدار نیاز
دستور پخت :
برای تهیه ناگت ابتدا وسط نان های تست را که نرم هستند خارج کرده و در یک کاسه مناسب خرد می کنیم . 2 قاشق غذاخوری آب به نان ها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا نرم شده و حالت خمیری پیدا کند. در این مرحله گوشت قرقاول را که از قبل چرخ کرده ایم به خمیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم نمک، فلفل، پودر سیر و همینطور پیاز رنده شده را ریخته و مواد را داخل میکسر یا چرخ گوشت ریخته تا خوب مخلوط شوند و کاملا پوره و یکدست شود. سپس 1 قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کرده و مخلوط میکنیم . قالب دلخواه را به ناگت ها زده و به مدت 1 ساعت در فریزر گذاشته تا کمی منجمد شود . ناگت ها را از فریزر خارج کرده و به ترتیب در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتانده و بعد در روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ می کنیم. در انتها به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.