آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

ناگت قرقاول

ناگت یکی از غذاهای فوری و بسیار خوشمزه بین المللی ست که معمولا با گوشت مرغ تهیه می شود . برند پُروتی ناگت با گوشت پر خاصیت قرقاول تولید و به بازا عرضه نموده است که اصالت طعم و مزه گوشت قرقاول را به خوبی در آن حس می کنید . نمونه تولید خانگی ناگت قرقاول را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم :

گوشت قرقاول                      400 گرم

نان تست                            2عدد

آرد سفید                             نصف لیوان

پودر سوخاری                       به مقدار نیاز

پنیر پیتزا                             100 گرم

تخم مرغ                             1 عدد

پیاز رنده شده                       1 عدد

نمک و فلفل و پودر سیر          به مقدار نیاز

دستور پخت :

برای تهیه ناگت ابتدا وسط نان های تست را که نرم هستند خارج کرده و در یک کاسه مناسب خرد می کنیم . 2 قاشق غذاخوری آب به نان ها اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا نرم شده و حالت خمیری پیدا کند. در این مرحله گوشت قرقاول را که از قبل چرخ کرده ایم به خمیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم نمک، فلفل، پودر سیر و همینطور پیاز رنده شده را ریخته و مواد را داخل میکسر یا چرخ گوشت ریخته تا خوب مخلوط شوند و کاملا پوره و یکدست شود. سپس 1 قاشق غذاخوری آرد را به همراه پنیر پیتزا به مایه ناگت اضافه کرده و مخلوط میکنیم . قالب دلخواه را به ناگت ها زده و به مدت 1 ساعت در فریزر گذاشته تا کمی منجمد شود . ناگت ها را از فریزر خارج کرده و به ترتیب در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتانده و بعد در روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ می کنیم. در انتها به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.