آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

دستور پخت :

كبك سرخ شده با سس تند

كبك سرخ شده با سس تند

مواد لازم :

3 عدد گوشت کبک

پیازقرمز ریز شده به مقدار دلخواه

2 حبه سیر

زنجبیل کوبیده شده 2 قاشق غذاخوری

1 عدد فلفل تازه تند

2 عدد فلفل دلمه ای سبز و زرد

1 عدد لیمو

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

میخک – رازیانه – دانه فلفل سیاه – چوب دارچین – هل – زردچوبه ، نمک از هرکدام مقداردلخواه

دستور تهیه :

ابتدا گوشت کبک های تمیز شده را یک ساعت در آب یخ و نمک خیسانده و آب کش میکنیم سپس گوشت کبک ها را خشک کرده با نمک و زردچوبه مزه دار کرده 2-3 ساعت در یخچال می گذاریم . گوشت کبک ها را در روغن کاملا سرخ میکنیم بصورتی که پوست آن کاملا طلایی شود . گوشت ها را از روغن برداشته و در روغن پیاز ها را تفت می دهیم سپس سیررنده شده را با زنجبیل خوب می کوبیم و به پیاز اضافه میکنیم و فلفل ها را بصورت کامل به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم ادویه هارا سابیده و به مواد اضافه میکنیم . رب گوجه فرنگی را میریزیم وکمی سرخ میکنیم سپس دو لیوان آب به مواد اضافه میکنیم به مرحله جوش که رسید گوشت کبک ها را داخل مواد در حال جوش گذاشته و پوست لیمو را روی گوشت ها رنده میکنیم و آب لیموی تازه را روی گوشت میریزیم ، روی ظرف را کامل با فویل بسته و داخل فر به مدت 2 ساعت اجازه پخت میدهیم