شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم :
قرقاول 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز
آبلیمو و زعفران دم کرده
مواد داخل شکم:
گشنیز خرد شده 1 لیوان
گردو نصف لیوان
زرشک 2 ق غذاخوری
رب انار 2 ق غذاخوری
پیاز 1 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه
***********************************************************************************
دستور پخت :
ابتدا گوشت قرقاول را در آب و نمک به مدت چند ساعت می خیسانید سپس آبکش کرده و در آب همراه با ادویه ها و پیاز و سیر خرد شده با حرارت ملایم اجازه دهید به مدت 1 ساعت بپزد نمک و زعفران دم کرده و آبلیمو را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر اجازه دهید پخته شود تا خوب طعم بگیرد.
مواد میانی شکم :
پیاز نگینی شده را تفت داده سپس گشنیز خرد شده را اضافه کرده تفت دهید. نمک و ادویه ها را زده سپس گردو و زرشک را اضافه کرده و رب انار می زنیم. مواد مخلوط شده را داخل شکم قرقاول ریخته. می توانید شکم قرقاول را بدوزید یا با نخ دور گوشت را ببندید سپس در ظرف مناسب داخل فر گذاشته تا روی آن طلایی و خوب برشته شود.
برای سس روی گوشت قرقاول رب گوجه را با روغن تفت دهید سپس کمی از آب گوشت که در آن قرقاول را پخته بودید اضافه کرده تا بجوشد و حالت غلیظ پیدا کند.
سس آماده شده را روی قرقاول برشته شده ریخته، سرو کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان بفرمایید.