شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم برای 4 نفر :
گوشت کبک 1 عدد کامل
خلال پوست پرتقال 1 لیوان
سیر 2 حبه
نمک – فلفل – زعفران دم کرده
کره یا روغن
******************************************************************************************************
دستور پخت :
گوشت کبک را با سیر و کمی نمک و فلفل در آب می جوشانیم تا کامل پخته شود سپس گوشت را ریش ریش کرده و از استخوان جدا می کنیم. خلال های پرتقال را در آب جوش میریزم و 5 دقیقه اجازه می دهیم تا بجوشد سپس آبکش میکنیم . این کار را 4 مرتبه انجام دهید تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود . در تابه خلال ها را ریخته 1 – 2 قاشق شکر میریزیم، شکرها که آب شد کمی زعفران دم شده ریخته هم می زنیم کره یا روغن را اضافه کرده سپس گوشت کبک ریش شده را به خلال ها اضافه کرده مجدد زعفران دم کرده بریزید و در صورت تمایل زرشک بریزید. خورشت شیرین پلوی ما آماده شده و روی پلوی دم کشیده ریخته و سرو کنید .
نوش جان….