شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط 4 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 1 لیوان
تخم مرغ 2 عدد
جعفری ریز خرد شده 1 ق غذاخوری
نمک – فلفل قرمز – فلفل سیاه
مواد میانی گوشتی :
گوشت قرقاول چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه سبز و قرمز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
جعفری ریز خرد شده 1 ق غذاخوری
نمک – فلفل – زردچوبه – آویشن – زنجبیل
*****************************************************************************************
دستور پخت :
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و رنده کنید. آب سیب زمینی ها را گرفته و داخل کاسه بریزید. به ترتیب پنیر پیتزا رنده شده، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و با قاشق مواد را روی کاغذ پهن و خوب فشرده کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15-20 دقیق اجازه می دهید پخته و کمی طلایی شود.
مواد میانی گوشتی : در تابه کمی روغن ریخته پیاز نگینی خرد شده را در آن تفت داده تا طلایی شود. سپس گوشت قرقاول چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده را به همراه ادویه ها و رب گوجه فرنگی به مواد اضافه و خوب تفت بدهید. یک لیوان آب جوش در مواد گوشتی ریخته اجازه دهید بپزد زمانی که آب مواد کم و غلیظ شد جعفری خرد شده را ریخته هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
پایه سیب زمینی را که از فر خارج کردیم و کمی خنک شد مواد گوشتی را روی سطح آن پخش کنید و به آرامی و با احتیاط شروع به غلتاندن به شکل رولت کنید. سپس در سینی فر قرار داده و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و در فر 180 درجه 15-20 دقیقه اجازه دهید که بپزد و پنیر آب شده طلایی شود. بعد از پخت رولت را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن با چاقوی تیز له اندازه دلخواه برش دهید و با سس دلخواه سرو کنید.
این رولت سیب زمینی و گوشت قرقاول نه تنها زیبا به نظر می رسد بلکه طعم شگفت انگیز گوشت قرقاول ذائقه شما را تحت تاثیر قرار می دهد.
نوش جان.