آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

خورش بامیه با گوشت قرقاول

خورش بامیه با گوشت قرقاول

خورش بامیه با گوشت قرقاول

خورش بامیه (خورشت در زبان محاوره جا افتاده است) یکی از خورش های اصیل ایرانی در جنوب کشور بوده و با توجه به طعم فوق العاده و فواید

بسیار بامیه به تدریج به یکی از غذاهای رایج و مجلسی تمام سطح کشور تبدیل شد. از خواص بامیه می توان به تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از پوکی استخوان، پاک سازی کبد و سلامت پوست و مو اشاره کرد. حال خواص بی نظیر بامیه را در کنار گوشت قرقاول با طعم لذیذ و خواص فوق العاده که سرشار از پروتئین و انواع ویتامین ها و آمینواسیدهای مورد نیاز بدن است قرار داده ایم. غذایی با خواص دارویی و هم چنین لذیذ را میهمان سفره شما عزیزان می گردانیم.

****************************************************************************************

مواد لازم جهت 8 نفر :

گوشت قرقاول                               500 گرم 

بامیه                                           600 گرم 

گوجه فرنگی                                 300 گرم 

رب گوجه                                     2 ق غذاخوری 

پیاز                                             1 عدد بزرگ 

نمک – فلفل – زردچوبه – ادویه کاری – روغن – زعفران دم کرده 

آبلیمو 

 در صورت دلخواه 1 پیمانه لپه 

***************************************************************************************

دستور پخت

ابتدا پیاز را خرد کرده و در ماهیتابه ای گود با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت قرقاول خرد شده را اضافه کرده و تا زمان تغییر رنگ گوشت آن را تفت دهید سپس نمک و ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به مواد اضافه کنید، زمانی که آب گوجه گرفته شد رب گوجه را اضافه کرده و هم زده تا رب سرخ شود. سپس آب جوش را به گوشت اضافه کنید به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند. زیر شعله را کم کنید تا خورش به آرامی بپزد. وقتی گوشت ها پخته شد بامیه ها را که قبلا شسته اید و در کمی روغن سرخ کرده اید به خورش اضافه کنید و نیم ساعت اجازه دهید بامیه در خورش بپزد و خورش شما جا بیفتد. در انتها کمی زعفران دم کرده و 1 قاشق آبلیمو به خورش اضافه کنید.

نکته :

  • پس از اضافه کردن بامیه خورش را زیاد هم نزنید که بامیه ها له نشوند. 
  •  انتهای دم بامیه را قطع نکنید که خورش لزج نشود.
  • بامیه های ریز و سبز را خریداری کنید.
  • برخی از آشپزها به خورش بامیه لپه نیز اضافه می کنند در این صورت که تمایل داشتید خورش بامیه شما با لپه باشد، لپه ها را جدا پخته و آن را همراه بامیه ی سرخ شده به خورش اضافه کنید و اجازه دهید نیم ساعت بپزد تا خورش جا بیفتد.
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.