شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
خورشت فسنجان با گوشت کبک
دستور پخت :
گوشت کبک را با یک عدد پیاز و دو حبه سیر خرد شده با 2 لیوان آب می جوشانیم تا بپزد و سپس گوشت را خرد یا ریش میکنیم. یک پیاز را بصورت نگینی ریز خرد کرده در کمی روغن تفت می دهیم و گردوی کوبیده شده ( برای 3 نفر خورشت یک پیاله بزرگ ) را به پیازهای طلایی شده اضافه کرده تفت می دهیم کمی نمک و زردچوبه می ریزیم و رب انار بنا به سلیقه ترش یا ملس به گردوها اضافه کرده و آب جوش می ریزیم زمانی که تقریبا 1 ساعت جوشید و خورشت به روغن آمد گوشت ها را به خورشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا طعم ها به خورد هم بروند و غلیظ شود.
فسنجان لذیذ ما با گوشت کبک بسیار بسیار خوشمزه تر از هر فسنجانی که قبلا خورده اید آماده سرو می باشد با برنج زعفرانی اصیل سرو و نوش جان بفرمایید.