آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

خورشت سیب _ آلبالو با گوشت قرقاول

مواد لازم : 

گوشت سینه قرقاول                  300 گرم

پیاز                                        1 عدد

آلبالو                                     200 گرم

سیب ترش                             4 عدد

شکر                                      3 قاشق غذاخوری

فلفل، زردچوبه ، نمک

کره

دستور پخت :

در ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در کمی روغن روی حرارت تفت می دهیم پیاز ها که طلایی شد گوشت های قرقاول خرد شده را اضافه کرده تفت می دهیم تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند . سپس ادویه ها را ریخته هم می زنیم تا عطر و بوی آن آزاد شود در این مرحله آب جوش ریخته و اجازه می دهید تا گوشت ها با حرارت ملایم بپزد.

در ظرف دیگر آلبالو های هسته گرفته را با 2 قاشق شکر مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا آب بیندازد، این آب به خوش رنگ شدن خورشت کمک می کند. در این مرحله سیب های ترش را پوست گرفته و خرد می کنیم . در یک تابه کمی کره را روی حرارت قرار می دهیم و سیب ها را درون آن ریخته و تفت می دهیم 1 قاشق شکر اضافه کرده و سپس آلبالو ها را ریخته تا رنگ آلبالو ها به خورد سیب ها برود . مخلوط سیب و آلبالو را به گوشت پخته شده اضافه کرده حرارت را کم می کنیم تا خورشت جا بیفتد .طعم این خورشت ملس است و نیازی به آبلیمو و رب ندارد.

نوش جان