شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
خورشت خلال با گوشت قرقاول
دستور پخت :
گوشت قرقاول را با پیاز و سیر خرد شده در قابلمه با 3 لیوان آب می گذاریم تا بجوشد و پخته شود سپس گوشت را ریش کرده کنار میگذاریم. خلال پوست پرتقال را در آب 5 دقیقه میجوشانیم و در آبکش خالی میکنیم 3 مرتبه این کار را تکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود . در ظرف مناسب کمی روغن ریخته پوست پرتقال را با کمی شکر تفت می دهیم سپس زرشک های شسته شده و پسته و بادام خلال شده را به مواد اضافه کرده و گوشت های ریش شده را نیز به مواد خلال اضافه می کنیم کمی زعفران دم کرده اضافه می کنیم و کمی از آب گوشت را به خورشت اضافه می کنیم( یک سوم استکان آب گوشت ) تا مواد با هم مخلوط شوند. خورشت ما پس از کمی جوشیدن آماده است. نوش جان