آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

خورش آلو با گوشت کبک

خورش آلو با گوشت کبک

خورشت آلو با گوشت کبک

******************************************************************************

مواد لازم :

گوشت کبک                600 گرم 

آلو بخارا                     150 گرم 

پیاز سرخ شده              3 ق غذاخوری 

رب گوجه فرنگی            1 ق غذاخوری 

شکر                           1-2 ق غذاخوری 

عصاره مرغ                  1 لیوان

زعفران دم کرده

نمک، فلفل و زردچوبه

****************************************************************************

دستور پخت :

گوشت کبک را درون کاسه گذاشته و نمک، فلفل و زعفران دم کرده را روی گوشت ها ریخته و خوب ماساژ می دهیم، روی کاسه را سلفون کشیده و 2 ساعت درون یخچال استراحت می دهیم.

قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته روغن می ریزیم و گوشت کبک را در روغن سرخ می کنیم. زمانی که 2 طرف گوشت ها طلایی شد گوشت های کبک را از داخل روغن برداشته کنار می گذاریم. پیاز سرخ شده را به همراه رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه در روغن تفت می دهیم. سپس گوشت کبک را درون قابلمه گذاشته و آب عصاره مرغ را ریخته و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

آلو بخارا را می شوییم و در کاسه ی آب میگذاریم کمی خیس بخورد سپس آلوها را به همراه شکر به خورشت اضافه می کنیم. اجازه دهید 30 دقیقه دیگر روی حرارت کم بپزد تا آب خورشت غلیظ شود و حالت سس به خود بگیرد.

در کنار پلو زعفرانی سرو کرده و این غذای عالی را نوش جان کنید. 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.