شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
خورشت آلو با گوشت کبک
******************************************************************************
مواد لازم :
گوشت کبک 600 گرم
آلو بخارا 150 گرم
پیاز سرخ شده 3 ق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 ق غذاخوری
شکر 1-2 ق غذاخوری
عصاره مرغ 1 لیوان
زعفران دم کرده
نمک، فلفل و زردچوبه
****************************************************************************
دستور پخت :
گوشت کبک را درون کاسه گذاشته و نمک، فلفل و زعفران دم کرده را روی گوشت ها ریخته و خوب ماساژ می دهیم، روی کاسه را سلفون کشیده و 2 ساعت درون یخچال استراحت می دهیم.
قابلمه مناسب را روی حرارت گذاشته روغن می ریزیم و گوشت کبک را در روغن سرخ می کنیم. زمانی که 2 طرف گوشت ها طلایی شد گوشت های کبک را از داخل روغن برداشته کنار می گذاریم. پیاز سرخ شده را به همراه رب گوجه، نمک، فلفل و زردچوبه در روغن تفت می دهیم. سپس گوشت کبک را درون قابلمه گذاشته و آب عصاره مرغ را ریخته و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
آلو بخارا را می شوییم و در کاسه ی آب میگذاریم کمی خیس بخورد سپس آلوها را به همراه شکر به خورشت اضافه می کنیم. اجازه دهید 30 دقیقه دیگر روی حرارت کم بپزد تا آب خورشت غلیظ شود و حالت سس به خود بگیرد.
در کنار پلو زعفرانی سرو کرده و این غذای عالی را نوش جان کنید.