شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم :
گوشت قرقاول
سرکه و آبغوره
زعفران دم کرده
زردچوبه، سیر، پیاز، برگ بو
——————————————————————————————————————————————————-
دستور پخت گوشت قرقاول :
در ابتدا نکته مهمی که برای پخت گوشت قرقاول باید توجه داشته باشید این است که گوشت قرقاول را بصورت کامل به مدت 12 ساعت در آب و نمک و سرکه قرار داده و داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند. سپس گوشت را از آب خارج کرده و با زردچوبه خوب ماساژ می دهیم. بعد در روغن سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شود 3 لیوان آب در قابلمه ریخته و پیاز، نمک، آبغوره، سیر خورد شده، زعفران دم کرده و برگ بو میریزیم تا بجوشد و گوشت پخته شود 2 لیوان از آب گوشت را برای پیاز کاراملی برمی داریم و اجازه می دهیم مابقی آب گوشت غلیظ شود و به اندازه دلخواه همراه گوشت نگه دارید. موقع سرو غذا پیاز کاراملی را کنار گوشت قرقاول سرو می کنیم.
———————————————————————————————————————————————————
دستور پخت پیاز کاراملی :
پیاز بزرگی را 4 یا 6 برش می دهیم در روغن بدون پرپر کردن پیاز را خوب سرخ می کنیم تا کاملا طلایی شود 2 لیوان از آب گوشت را روی پیازها ریخته تا بجوشد و پخته و غلیظ شود.
پیاز کاراملی جهت سرو کنار مرغ، اکبر جوجه و چلو گوشت بسیار لذیذ است و به غذای شما طعم و مزه بی نظیری می دهد.