شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
خوراک سالامی قرقاول
خوراکی لذیذ تهیه شده از کالباس سالامی قرقاول پُروتی
مواد لازم:
کالباس سالامی قرقاول
سیب زمینی
پیاز
ادویه ( نمک، فلفل قرمز و سیاه، پاپریکا، پودر سیر)
سس گوجه فرنگی
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را خلال کرده در روغن سرخ کرده و برمیداریم. سپس پیاز های نگین یا خلال شده را در همان روغن تفت میدهیم، بعد از طلایی شدن پیازها سیب زمینی های سرخ شده را اضافه میکنیم ادویه ها را به میزان دلخواه اضافه کرده و سپس سس گوجه فرنگی ساده را روی مخلوط ریخته و هم میزنیم تا سس و ادویه به خورد مواد برود و در انتها سالامی های برش خورده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم، پس از چند دقیقه که طعم همه مواد با هم مخلوط شد غذای شما آماده سرو می باشد.
نوش جان.
با تست کردن سالامی قرقاول پُروتی اصالت طعم و مزه گوشت قرقاول را به خوبی حس می نمایید.