شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم :
خروس محلی 1عدد
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه
رب گوجه 1 ق غذاخوری
نمک – فلفل – زردچوبه – زعفران دم کرده
آلو خورشتی 4-5 عدد
فلفل دلمه 1 عدد کوچک
*****************************************************************************************
دستور پخت :
ابتدا خروس را سالم و بدون تکه کردن خوب شسته و داخل روغن سرخ می کنید تا دو طرف گوشت کاملا سرخ و طلایی شود. سیر و پیاز را خلالی خرد کرده و در ظرف مناسب با کمی روغن زیتون تفت می دهید تا کمی طلایی شود، سپس ادویه ها و رب گوجه را اضافه کرده کمی تفت دهید و حدود 2 تا 3 لیوان آبجوش می ریزید و گوشت خروس سرخ شده را درون آن گذاشته و درب ظرف را می بندید. حدود 3 تا 4 ساعت زمان پخت می باشد؛ بعد از گذشت نیمی از زمان پخت، آلو خورشتی، زعفران دم کرده و فلفل دلمه خرد شده را نیز اضافه کنید و در اواخر پخت نمک را نیز اضافه نمایید.
در کنار پلو زعفرانی نوش جان بفرمایید.