شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
دستور پخت :
خوراك كبك سرخ شده با سس غليظ پياز

خوراک کبک سرخ شده با سس غلیظ پیاز
از قبل فر را داغ کنید و بر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و نیمی از پیازها را خرد کرده و با کمی روغن تفت و بعد در اطراف ظرفی که گوشت کبک را گذاشتید قرار دهید . سرکه سیب و نیمی از آب مرغ را داخل ظرف ریخته و روی ظرف را با فویل ببندید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه درون فر قرار داده و بعد باقی پیازها را در روغن زیتون تفت داده تا طلایی رنگ شود و یک قاشق آرد داخل آن تفت بدهید و بعد باقیمانده آب مرغ ، سرکه بالزامیک ، کره و زعفران دم کرده را اضافه کرده و کمی که جوشید و غلیظ شد نمک و فلفل زده و شعله را خاموش می کنیم .
کبک ها را داخل ظرف چیده و با دورچین های مناسب سرمیز تزئین کنید و با سس سرو نمایید .
نکات :
کبک را با آب سرد و نمک یک ساعت خیس کرده و سپس آبکشی نمایید .
داخل شکم هر کدام کمی نمک زده و از آویشن و برگ بو قرار داده و به پوست بدن کبک کره و زعفران بمالید و نمک و فلفل بپاشید .