شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
جوجه چینی با گوشت کبک

طرز تهیه جوجه چینی با گوشت كبك :
گوشت سينه كبك را به قطعه هاي مناسب برش زده و در موادي كه در دستور آمده گذاشته خوب مخلوط ميكنيم نصف روز به مخلوط گوشت كبك و موادمان استراحت ميدهيم سپس آماده طبخ است .
مواد لازم جهت تهيه جوجه چيني كچاپ با گوشت كبك
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذا خوري
فلفل قرمز – زردچوبه – نمك – پياز
مواد لازم جهت تهيه جوجه چيني زعفراني با گوشت كبك
نمك – فلفل قرمز – زعفران دم كرده – پياز – آبليمو
