مواد لازم :

گوشت کبک به تعداد دلخواه

نمک – فلفل سیاه – فلفل قرمز – زردچوبه به مقدار لازم

روغن زیتون و کره آب شده به مقدار لازم

سیر 2 حبه

طرز تهیه :

در ابتدا گوشت های کبک را در آب سرد و نمک به مدت 2 ساعت گذاشته سپس آبکش می کنیم و با ادویه هایی که در دستور آمده خوب همه قسمت های گوشت را طعم دار میکنیم داخل شکم کبک ها نیز از ادویه بزنید . سپس با سرنگ از مخلوط روغن زیتون و کره آب شده به ران و سینه گوشت ها تزریق میکنیم تا بریانی کبک لطیف تری داشته باشیم و گوشت خشک نشود . سیر های ریز شده را داخل شکم کبک میگذاریم .

در فر گذاشته و به مدت 2 ساعت با دمای 170 درجه اجازه پخت می دهیم .

نکته : در حین پخت نزدیک 2 ساعت گوشت را با زدن چنگال به داخل گوشت تست پخت کنید .

نکته : داخل فر ظرف آب بگذارید تا با ایجاد رطوبت از خشک شدن بریانی کبک جلوگیری شود .