آدرس:

ایران _ خراسان رضوی _ مشهد

تلفن تماس:

09029209797

ایمیل:

kahoo.ksd@gmail.com

تاس کباب گوشت قرقاول

تاس کباب گوشت قرقاول

تاس کباب گوشت قرقاول

تاس کباب یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که از تکه‌های کوچک گوشت تهیه می‌شود. این تکه‌های گوشت به همراه پیاز و گاهی اوقات با سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه‌ای یا گوجه فرنگی و ادویه‌جات مختلف در یک تابه یا قابلمه تفت داده می‌شوند تا طعم‌دار و برشته شوند.

این غذا معمولاً با برنج سفید ایرانی یا نان سرو می‌شود و می‌تواند یک وعده غذایی مغذی و خوشمزه باشد. این غذا به دلیل طعم غنی و ساختار نرم و لذیذش در میان ایرانیان بسیار محبوب است. در این مطلب آموزش پخت این خوراک محبوب را با گوشت قرقاول برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم (4 – 5 نفر) :

گوشت قرقاول                     400 گرم 

هویج                                2 عدد 

سیب زمینی                       300 گرم 

پیاز                                  2 عدد درشت

فلفل دلمه ای                      1 عدد 

گوجه فرنگی                      3 عدد 

بادمجان و به (دلخواه)          1 عدد 

سیر                                 3 حبه   

آلو بخارا                          4-5 عدد 

رب گوجه فرنگی                2 ق غذاخوری 

ادویه و افزودنی ها :

نمک – فلفل – زردچوبه- کاری – گرد لیمو یا غوره – زعفران – آبلیمو

************************************************************************************

دستور پخت

ابتدا برای درست کردن تاس کباب هویج ها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و به اندازه های یک سانتی متری برش میزنیم. سیب زمینی ها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و به صورت ورقه های یک سانتی متری برش میزنیم. پیاز ها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و به اندازه ورقه های یک سانتی متری برش میزنیم. فلفل دلمه را میشوییم و تخم داخل آن را خارج میکنیم و به صورت ورقه های یک سانتی متری برش میزنیم.

گوجه ها را میشوییم و به صورت ورقه های یک سانتی متری برش میزنیم. بادمجان ها را میشوییم و پوست آنها را میگیریم و به اندازه های یک سانتی متری برش میزنیم.

ابتدا پرز روی به را با انگشت جدا میکنیم سپس به را میشوییم و پوست آنها را میگیریم. بعد از گرفتن پوست به صورت ورقه های یک سانتی متری برش میزنیم و هسته به را خارج میکنیم. تکه های گوشت قرقاول را به صورت ورقه ای نازک برش میزنیم. 

یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و ابتدا حلقه های پیاز را کف قابلمه میچینیم سپس گوشت قرقاول برش خورده را روی پیازها میچینیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی گوشت ها میریزیم سپس اگر از به استفاده کردیم تکه های به را روی گوشت قرقاول میچینیم و مجددا کمی نمک و فلفل و زردچوبه و گرد لیمو و گرد غوره روی به ها میریزیم و هویج های اسلایس شده را روی به ها میچینیم و سیب زمینی های اسلایس شده را روی هویج ها قرار میدهیم و کمی نمک و فلفل و زردچوبه و گرد لیمو و گرد غوره و ادویه کاری روی سیب زمینی ها میریزیم و در آخر ورقه های بادمجان و گوجه و فلفل دلمه ای و حبه سیر را قرار میدهیم. 

دو لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و در قابلمه را قرار میدهیم و قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا تاس کباب بپزد. در طول پخت در قابلمه را به هیچ عنوان باز نمیکنیم. 4 عدد آلو را به همراه آب دو ساعت خیس میکنیم.

در اواخر پخت غذا (بعد از دو ساعت) استخوان را خارج میکنیم و زعفران و آلو های خیس خورده را اضافه میکنیم در همین مرحله دو قاشق غذاخوری رب را با روغن تفت میدهیم و به مواد اضافه میکنیم. آب لیمو ترش را نیز اضافه میکنیم و در قابلمه را قرار میدهیم و اجازه میدهیم غذا به مدت ۲۰ دقیقه جا بیفتد.

نکته : استفاده از به و بادمجان و کدو و آلو اختیاری می باشد اما هر کدام طعم خاصی به غذا میدهد و طبق ذائقه خود می توانید استفاده نمایید.

بعد از پخت مواد را با احتیاط در ظرف مناسب قرار میدهیم و نوش جان….

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.