شرکت کشت و صنعت و دام کاهو
مواد لازم:
گوشت قرقاول 400 گرم
لوبیا سبز 2 لیوان
سیب زمینی 1 عدد
هویج 1 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق غذاخوری
آبلمیو 1 ق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری
*********************************************************************************
دستور پخت :
ابتدا گوشت قرقاول را مکعبی خرد کرده با یک پیاز کوچک و دو حبه سیر و 1 لیوان آب جوش روی حرارت می گذارید تا بپزد. لوبیا سبزها را شسته و خرد می کنید، هویج را نیز پوست کنده ، خرد کنید و کنار بگذارید. در قابلمه کمی روغن ریخته پیاز نگینی خرد شده را کمی در روغن تفت می دهید تا سبک شود هویج ها را ریخته و تفت دهید. در این مرحله گوشت قرقاول را که نیم پز شده از آب خارج کرده و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. ادویه ها را ریخته تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. رب گوجه را اضافه کرده هم بزنید سپس لوبیا سبزهای خرد شده را داخل مواد ریخته خوب مخلوط کنید و آب جوش را اضافه کرده تا جایی که روی مواد را بپوشاند، شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از گذشت 1 ساعت از پخت، فلفل دلمه ای خرد شده و سیب زمینی پوست کنده و درشت خرد شده را اضافه کرده و اجازه دهید نیم ساعت دیگر بپزد. در انتها آبلیمو را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و در ظرف مناسب سرو کنید.
طعم لذیذ لوبیا سبز در کنار مزه بی نظیر گوشت قرقاول تجربه خوراکی دلپذیری را برای شما به ارمغان می آورد.
نوش جان.