سوسیس سوجوق قرقاول پُروتی ، 230 گرمی

سوسیس سوجوق قرقاول پُروتی ، 230 گرمی

Description

سوسیس سوجوق ( سوجوک) قرقاول پُروتی

سوسیس سوجوق (سوجوک) یکی از فرآورده های گوشتی مشهور ترکیه است.

سوجوق (سوجوک) سوسیسی پر از ادویه است که در مناطقی از خاورمیانه، آسیای مرکزی و منطقه بالکان خورده می شود.

سوسیس سوجوق به گوشت فرآوری شده به سبک ترکی گفته می شود. سوجوق در  واقع یک نوع سوسیس با ادویه  فراوان و تند است  با این تفاوت که در سوسیس سوجوق پُروتی از گوشت قرقاول که پروتئین بالایی دارد استفاده شده و لطیف بودن گوشت قرقاول به خوبی در آن مشهود است.  استفاده از ادویه مخصوص سوجوک شرکت آلمی اتریش در طعم سوسیس سوجوق قرقاول پُروتی را بسیار دلچسب و لذیذ کرده است. پُروتی این محصول را در دو نوع سوسیس سوجوق مینی و خانواده به بازار عرضه کرده است. طعم عالی و لذیذ گوشت قرقاول به همراه تندی فلفل سیاه و عطر زیره این محصول را منحصر به فرد کرده که پیشنهادی لاکچری برای شما عزیزان می باشد.

نحوه مصرف : می توان این محصول را سرخ کرد و یا با سبزیجات مخلوط و سپس پخت و سرو کرد.

صبحانه با سوجوق پُروتی

صرف صبحانه، بخصوص در فرهنگ‌ نزدیکی که بین ترک‌ها و ایرانی‌ها وجود دارد، با داشتن نان و مواد غذایی سنتی، یک سنت و یک وعده‌ی غذایی اصلی  محسوب می‌شود. سوسیس سوجوق (سوجوک) پُروتی به‌دلیل به‌کارگیری مواد خاص مانند گوشت قرقاول در تهیه‌ی آن، جایگاه ویژه‌ای از نظر ارزش غذایی دارد و همین، دلیلی برای بکارگیری آن در وعده‌ی صبحانه، که وعده‌ای اصلی و مهم در فرهنگ ماست، دارد. استفاده از این سوسیس در انواع غذاهای انگشتی (فینگرفود) ، و در کنار تخم‌مرغ یک وعده‌ی خوشمزه‌ی صبحگاهی را به‌وجود می‌آورد که از محبوبیت ویژه‌ای برخوردار است.

نیمرو و املت با سوجوق پُروتی

یکی از محبوب‌ترین و معروف‌ترین صبحانه‌ها سوسیس_تخم مرغ به‌شمار می‌رود. سوجوق از نظر طعم، ترکیبی فوق‌العاده را درکنار تخم‌مرغ به‌وجود می‌آورد. استفاده از گوشت قرقاول و چربی‌ در درون آن، باعث می‌شود که در هنگام سرخ‌کردن، نیازی به روغن نبوده و سوسیس با روغن چربی خود سرخ شود که طعم و کیفیت آن را دو چندان می‌کند.

دستور پخت املت سوجوق 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “سوسیس سوجوق قرقاول پُروتی ، 230 گرمی”

Your email address will not be published. Required fields are marked *