کوردون بلو با گوشت قرقاول pheasant cordon bleu

کوردون بلو با گوشت قرقاول          pheasant cordon bleu

کوردون بلو Cordon bleu غذایی اروپایی به صورت گوشته پیچیده شده و پنیر است، در آشپزی به گوشتی گفته می شود که میان آن ژامبون و پنیر قرار می دهند و در روغن سرخ می کنند.

کوردون بلو در اصل نوعی شنیسل است که داخل آن را با پنیر و کالباس پر می کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت سفید (پرندگان) تهیه می شود.

امروزه غذاهای فست فودی طرفداران خاص و فراوانی دارند و از آنجا که خلاقیت، سلامت و کیفیت حرف اول را در رقابت و ماندگاری در بازار کسب و کار دارد، محصول جدید پُروتی Poroty با نام کوردون بلو با گوشت قرقاول را تولید و عرضه کرده ایم. تولید این غذای لاکچری با شنیسل گوشت قرقاول که از پنیر و کالباس قرقاول پر شده و آماده طبخ می باشد.

*** پیش غذایی با پروتئین بالا و کالری کم ***

برای سفارش و خرید گوشت قرقاول، سوسیس و کالباس قرقاول همین الان با ما تماس بگیرید.

شماره های تماس : 09029208383  –  09029209797

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آخرین مقالات

دسته‌ها

آخرین پروژه ها

کوردون بلو با گوشت قرقاول          pheasant cordon bleu
رول پاستری قرقاول
اسکاچ پای قرقاول

برچسب‌ها

اطلاعات تماس

  • خراسان رضوی مشهد
  • 09029209797
  • kahoo.ksd@gmail.com